Swedish

Available Translations:
http://aryion.com/sites/default/files/dump/GER_0.gif http://aryion.com/sites/default/files/dump/GBR_0.png  http://aryion.com/sites/default/files/dump/esii.gif http://aryion.com/sites/default/files/dump/fin.gif http://aryion.com/sites/default/files/dump/FRA.gif http://aryion.com/sites/default/files/dump/itz.gif  http://aryion.com/sites/default/files/dump/RUS.gif http://aryion.com/sites/default/files/dump/SWE.gif http://aryion.com/sites/default/files/dump/chi_1.png

 

Vad är Vorarefilia?

Vem är en vorarefil?

Vorarefil är en korrekta stavningen av 'vorafil' (voraphile på Engelska), och 'vorarephile' i sig själv är en inkorrekt användning då den tekniska termen är 'Phagophilia'. Men då 'vorarephile' (och främst då 'voraphile') används på denna site så är det benämningen som används i denna artikel.

En 'voraphile' är någon som har intensivt intresse i, eller blir sexuellt upphetsad av, då en varelse slukar en annan varelse. Ordet är något av en paraplyterm då det ofta innefattar fetisher eller intressen som nödvändigtvis inte innebär konsumption i ordets striktaste mening, såsom att absorbera likt amöbor gör med mikroskopiska varelser, eller att ena parten håller den andre i sin kropp, antingen genom att faktiskt sluka varelsen och 'äta' den, även med alternativa kroppsöppningar än sin mun, eller tillochmed absorbera genom beröring eller dylikt. Då 'Vore' är mer en term än en definition är det därför oklart vad som 'bör' ingå under ordet, och många användare på denna site, och säkerligen vorafiler i överlag, har egna personliga definitioner av vad som ingår.

Just vilka aspekter av dessa processer vorafilen finner erotisk är ofta väldigt personligt, och anledningarna till de likaså. Någon kan finna att sluka någon mot deras vilja som den ultimate dominanta akten, medans någon annan kan se att hålla någon i sin kropp som något intimt och ömt, likt en förlängning av samlag eller en kram. Kontrasterna mellan både själva akten som vorafilen fantiserar om och känslorna den väcker varierar från person och person, men trots detta så verkar de komma bra överens här på Eka's portal.

Om du är intresserad eller nyfiken så kan du gärna få surfa runt på denna site och se vad den erbjuder, inklusive dess länkar till andra siter med liknande fokus och möjligtvis andra definitioner. Försök att ha ett öppet sinne, men kom ihåg att allt kanske inte är för alla. Minns den breda 'definitionen' och alla sorters intressen och fantasier som frodas på denna site. Möjligtvis är du en vorafil, och då önskar vi dig ännu hjärtligare välkommen, och du finner säkerligen glädje i att du inte är den enda som har det intresset.

 

 

AttachmentSize
SWE.gif367 bytes