Is it just me, or did the site's font change?

News for this website will be posted here. Mostly Technical.
Forum rules
This forum is for technical discussion regarding the portal and vore itself.

Generally speaking, if you have something that needs moderator attention, you should simply Private message Eka. That includes any bug report, error report, violation report, outage report, suggestion, feature request. Etc.

Most topics will be locked as soon as they are acknowledged. Due to the nature that not many people can do anything regarding a technical issue. In that case, if you need something unlocked for any reason. Feel free to message Eka directly.

Is it just me, or did the site's font change?

Postby Aces » Thu Sep 08, 2022 8:27 am

It seems to have mucked with the alignment of a bunch of things in the gallery.

Image
User avatar
Aces
Advanced Vorarephile
 
Posts: 875
Joined: Sun Sep 24, 2006 11:00 pm

Re: Is it just me, or did the site's font change?

Postby Lightness0001 » Thu Sep 08, 2022 8:39 am

Oh thank god it's not just me. I just woke up and I was startled by the font difference. Things even looked a little zoomed out (or zoomed in in some places), but nope, just a sudden change.

Edit: Actually I'm having text look weird in a couple of other places... But not sure how we could both have the same issue?? I'm on Firefox 94.0.1.

Edit 2: Ah, fortunately a fast fix! This is apparently the source of the issue: https://github.com/mozilla/contain-facebook/issues/858
User avatar
Lightness0001
Somewhat familiar
 
Posts: 123
Joined: Sat Aug 22, 2015 11:47 pm

Re: Is it just me, or did the site's font change?

Postby Eka » Thu Sep 08, 2022 9:01 am

No, we didn't change the font. This is just a firefox problem.
User avatar
Eka
Administrator
 
Posts: 4436
Joined: Fri May 13, 2005 11:00 pm
Location: Canada

Re: Is it just me, or did the site's font change?

Postby ArcaneSigil » Fri Sep 09, 2022 11:42 am

Was about to suggest it was perhaps a browser specific issue. I use Google Chrome and haven't noticed any significant changes other than my typing font being slightly different than before. Which is again a Chrome thing that I haven't figured out how to fix. The post is the same but for some reason when I type it's using a different font.
Just a wolf lookin' for some fun. I like all sorts. Just... don't eat me.
User avatar
ArcaneSigil
Advanced Vorarephile
 
Posts: 996
Joined: Sun Oct 16, 2011 2:17 pm


Return to Technical stuff

Who is online

Users browsing this forum: No registered users